MSAS-ANALYYSI

Analyysissä tehdään MSAS-Professional -laitteella elimistön peruskartoitus mittaamalla 64 akupunktiopistettä sormista ja varpaista. Peruskartoituksessa saa hyvän kuvan asiakkaan toiminnallisesta terveydestä ja energioista. Peruskartoitukseen kuuluu myös haastattelu. Näiden molempien pohjalta tarkistetaan mm. aiheuttaako jokin ruoka-aine epätasapainoa asiakkaan kehoon. Kartoituksen aikana tehdään myös hoitotipat. Tippaa otetaan yleensä 1,5-2kk ajan ja niistä kerrotaan lisää tämän sivun alaosassa. Lopuksi asiakas saa analyysiraportin, yksilöllisen ruokavalio- ja hoito-ohjelman sekä ohjeistuksen hyvinvointia tukeviin vitamiineihin ja ravintolisiin kirjallisena.
Ohjeistus käydään läpi vastaanotolla. Aikaa tulee varata ensimmäiselle käynnille noin kaksi tuntia.

Toisella käynnillä kartoitetaan sen hetkinen tilanne MSAS-analyysillä. Silloin tarkistetaan ja poistetaan mahdollisia ruokavaliorajoituksia ja sovitaan jatkosuunnitelmista. Käydään läpi samalla tarvittavat vitamiinien ja ravintolisien jatko-ohjeistukset ja annetaan ne kirjallisena. Toiselle käynnille aikaa tulee varata puolitoista tuntia.

Hoito sopii kaikenikäisille, myös vauvoille. Se on kivuton ja helppo tapa selvittää miten kehoasi voi auttaa toimimaan tasapainossa ja pysymään terveenä.
Hoito ei sovi, jos on: sydämen tahdistin, vakava sairaus, raskaus tai psyykkinen sairaus.

Elimistön puhdistaminen vierasaineista ja muut hoidot

Epätasapainossa olevien kohtien (esim. maksa, haima, perna, kohtu, ohutsuoli, paksusuoli, kilpirauhanen, verenkierto, iho, hermosto, aivolisäke, keuhkot, sydän) tarkempi tutkiminen tehdään resonanssi-ilmiön avulla etsimällä kehon tasapainoa horjuttavat tekijät, joita voivat olla raskasmetallit, parasiitit, virukset, bakteerit, homeet, kemikaalit, antibiootit, polyypit, sienet, hormonit, erilaiset myrkyt ja hammaspaikoista valuvat muovi- ja metalliyhdisteet. (Näiltä on mahdoton välttyä.)

Jos kehoon joutuu paljon vierasaineita, ei puhdistuskanavamme (verenkierto, aineenvaihdunta ja lymfajärjestelmä) pysty suodattamaan myrkkyjä ja kuona-aineita pois. Ne alkavat kertyä kehoon ja aiheuttavat erilaisia oireita. Oireet voivat olla aluksi vähäisiä, esimerkiksi väsymystä, päänsärkyä, vatsakipua tai selittämätöntä huonoa oloa. Kun elimistö herkistyy, on myös erilaisten allergioiden mahdollisuus suuri. Hiljalleen elimistöön alkaa muodostua ihanteellinen kasvualusta erilaisille sairauksille. Koska vierasaineilla on erittäin suuri merkitys kehomme hyvinvointiin, on erityisen tärkeää, että ne saadaan pois elimistöstä - MSAS Professional –laitteella pystymme vaikuttamaan helposti ja kivuttomasti näihin myrkkyihin.

Kehon tasapainoa tavoitellaan bioenergeettisellä yhdisteellä (tipalla), joka sisältää mittauksessa löydettyjen kuormittavien tekijöiden (vierasaineiden) taajuusinformaation.Jos esimerkiksi kehoon lähetetään meridiaania pitkin helicobakteerin taajuus ja se resonoi, tiedetään sitä olevan kehossa. Tällöin bakteerin taajuus otetaan muistiin tietokoneelle, josta se siirretään hoitotippaan.Tipassa hyödynnetään laitteen virtuaalikirjaston artikkeleita, joita on yhteensä 65 000. Siihen lukeutuu useiden tunnettujen firmojen tuotteita kuten homeopaattisia aineita, kukkatippoja, yrttejä, vitamiineja, hivenaineita ja biokemikaaleja. (Virtuaalikirjastoon saa myös lisättyä taajuuksia erillisellä laitteella ja ohjelmalla (Nexus).)

Tippaa otetaan yleensä 1,5-2kk ajan, jonka aikana keho puhdistuu löydetyistä myrkyistä. Puhdistus tehdään pitkällä ajalla sen vuoksi, että puhdistuskanavamme, maksa ja munuaiset pystyvät poistamaan vierasaineet, jotka tippa laittaa liikkeelle.

Lisätietoja: www.biomeridian.com


 

 

 

 

 

MITTAUKSET JA HOIDOT

MSAS-PROFESSIONAL -LAITTEELLA

Bioresonanssiterapia, MSAS-analyysi
(sis. vitamiini- ja hivenainemittauksen)
140€
Vitamiini- ja hivenainemittaus 60€

Ruoka-aineiden tai muiden allergeenien yliherkkyysmittaus käynnin yhteydessä

30€
Ruoka-aineiden tai muiden allergeenien yliherkkyysmittaus 70€
Asunnon homenäytteiden mittaus 60€
Vesinäytteiden mittaus 30€
Eläinten mittaus karvanäytteistä 60€

DETOX-IONIPUHDISTUSHOITO

Kertamaksu (30 min.) 35€
Kertamaksu ystävän kanssa (2 hlöä) 60€
5 hoitokerran sarja 160€
5 hoitokerran sarja / ystävät (2 hlöä) 280€
10 hoitokerran sarja 300€
10 hoitokerran sarja / ystävät (2 hlöä) 520€
Ystävähinnat koskevat yhdessä samaan aikaan hoitoon tulevaa paria.  

TUOTTEET

TIPAT 20 ml

Bioresonanssiterapiatipat 30€
- postitettuna 35€
Bioresonanssitipat omilla valmiilla taajuuksilla 15€

Tipoilla voidaan puhdistaa kehosta: Antibiootit, Homeet ja homemyrkyt, Raskasmetallit, Muovimyrkyt, Polyypit ja Sikainfluenssarokotteen haitat.

Magnetix -magneettiterapiatuotteet myynnissä. 
Tutustu ja tilaa Vaikuttavia koruja: http://heigreen.magnetix-wellness.com/fi/

Lahjakortteja saatavilla hoitoihin sekä magneettiterapiakoruihin ja -asusteisiin.

MAKSUTAVAT

Käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

 

Webdesign by PUMP